Sunday, 27 March 2011

Maybank bersama komuniti HUSM

Sila klik di sini untuk melihat gambar dengan lebih lanjut
 
SABTU, 19 Mac 2011 – Satu program berbentuk komuniti dan kemasyarakatan berlansung di Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) anjuran Maybank Negeri Kelantan.
Program sehari bermula seawal jam 9 pagi dan berakhir jam 4 petang itu menyelitkan pelbagai aktiviti menarik antaranya penyampaian hamper kepada pesakit di wad kanak-kanak, pameran produk maybank, ramah mesra kakitangan Maybank dan HUSM serta banyak lagi.
Pengurus Maybank Zon Kelantan, Che Hassan Che Muhammad berkata, program tersebut merupakan acara tahunan Maybank yang dijalankan serentak seluruh negeri.
“Program ini juga bertujuan untuk mengeratkan hubungan silaturrahim antara warga Maybank dengan seluruh komuniti di HUSM.
“Selain itu, ia juga diadakan sebagai langkah permulaan untuk pihak Maybank mengenali dan mendekati dengan lebih dekat para pesakit di HUSM bagi memudahkan  kami menyalurkan sumbangan pada masa akan datang,” katanya ketika ditemui dimajlis tersebut.
Turut hadir pada majlis tersebut ialah isteri Pengarah Hospital USM, Datin Dayang Sufiah Azamain, isteri Timbalan Pengarah Klinikal HUSM, Ruhaya Ramli dan semua ketua cawangan Maybank seluruh Kelantan.

No comments:

Post a Comment